doc. dr. Vida Kampuš Trop

»Izredno zanimiva knjiga, ki kaže eno od poti, kako osvoboditi zdravilca v sebi in doseči celovito zdravje in radost.

Imeti zdravo telo, zdravo in čisto srce, zdrav in čisti um in dušo, ne pomeni samo notranjo izpolnjenost, ampak dostop do najvišje modrosti, ki je položena v slehernega od nas.

Tako je knjiga tudi neke vrste kažipot vzpostavljanja stika s tem našim najglobljim bistvom v nas. Postopoma nas želi pripeljati do tiste stopnje zavesti in energije, ki omogoča, da se v vsaki situaciji, ne le v najbolj kritični, zgodi tisto, kar je najvišje dobro za vse vpletene.

Največja vrednost knjige pa je v tem, da v njej niso opisane samo številne metode in tehnike, od starodavnih Mojstrov in modrecev do sodobnih znanstvenikov, ampak predvsem v tem, da avtor odkritosrčno razgalja svoje osebno »prebijanje« skozi njih pri razreševanju svoje največje krize. Posledično ni samo ozdravel, temveč pridobil še mnogo, mnogo več.

Knjiga je napisana z izrednim poudarkom na praktični uporabi, zato prinaša upanje, luč, radost vsakemu bralcu. Je najčudovitejše darilo za bolnega ali zdravega, starega ali mladega, učenega ali neukega, skratka za vsakega človeka na njegovi vijugasti in večkrat tudi križevi poti romanja domov.

Iskreno hvala obema avtorjema.«

doc. dr. Vida Kampuš Trop